todd-diemer-284465-unsplash

Ga jij met ons de uitdaging aan?

Samen maken we alle bedrijven in Nederland zo duurzaam mogelijk

Vastgoed moet duurzamer. Omdat de ijskap smelt. Zo’n 40% van de CO2-uitstoot in Nederland is afkomstig van bestaand vastgoed, waaronder kantoren. Om dit terug te dringen moet een kantoorpand in Nederland in 2023 minimaal energielabel C hebben. Hiernaast werkt de overheid aan een wet die het maximale energieverbruik op 50 kWh per vierkante meter beperkt.

Wij geloven dat het verduurzamen van kantoorpanden niet alleen een kwestie is van vastgoed. Juist het gedrag van mensen in een kantoorpand heeft veel invloed. Door aan de slag te gaan met zowel bricks, bytes als behavior kun je het verschil maken met jouw bedrijfspand én ben je toekomstbestendig. Dat is dan ook onze formule.

Met VastgoedVerduurzamer.nl helpt HEYDAY Facility Management klanten die aan wettelijke eisen moeten voldoen, kosten willen besparen of een duurzame koploper willen zijn. VastgoedVerduurzamer.nl is ingericht als one-stop-shop met een uiteenlopend aanbod aan services om energieverbruik te verminderen. We hebben een team Sustainable Business Consultants samengesteld om jouw rendement en onze duurzame missie mogelijk te maken.